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Les Suggestions

Écrit par Fabrice Gautier. Posted in Menus

Premiers Cèpes , Belle assiette

Generous plate of first Ceps

Premières Girolles, Belle assiette

Generous Plate of First Chanterelle

Grenouilles persillées comme en Dombes

Frog cook like in Dombes

Andouillette de chez Braillon (500g)

Traditional Chitterling Sausage with Mustard Dressing

Entrecôte de Salers

Entrecôte of Salers (French region)

Côte de Veau Première Française

Poêlée dans son jus

French Veal Chop cooked in his own truffle

Côte de Veau Première Française

Aux Cèpes crémées

French Veal Chop cooked with Ceps and cream

Demi Colvert rôti au jus

Half  Mallard Duck roasted with juce



 
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Menu de Saison 31€

Posted in Menus

 

Assiette de bienvenue

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Poêlon d’Escargots de Bourgogne “Maison” Beurre d’Ail

Skillet Snail of Burgundy with Garlic Butter

Raviolis de Grenouilles façon Brunet, velouté de Carotte

Homemade Frogs Raviolis with creamy Carrot Soup

Fabuleux Hareng “Maatjes” à l’Huile

Pommes de Terre et Petits Légumes tièdes

“Maatjes” Herring with Steamed Potatoes and Vegetables

Pied de Cochon grillé

Pork feet roasted

Salade Grecque

Tomate Marmande, Feta, Poivrons, Concombre, Echalottes et Olives

Greek Salad (Tomato, feta, cucumber, bell pepper, olive)

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Quenelle de Brochet Maison, Sauce Nantua (25mn)

Homemade “Quenelle” (Dumping of Pike) cooked with Nantua Sauce

Cervelle d’Agneaux Meunière

Lamb’s brain Meunière-style

Ragoût de Béatilles

Crêtes, Rognons, Coeur et Gésiers de Coq

Stew of Crete, Kidneys, Heart and Gizzard Cock

Steack de Thon avec son Rougail de petits légumes

Tuna Steak and Vegetables

Fricassé de Rognons de Veau de lait Persillés

Fricassee of Milk-feed Kidneys

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Fromages de nos régions

Local aged cheese

ou

Desserts Maisons

Homemade Desert

Menu Lyonnais 26€

 

Assiette de bienvenue

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Œufs pochés en Meurette

Poached Eggs and Garlic Toast in Red Wine Dressing

Beignet de St Marcellin en croûte et sa Salade

Fried soft cheese ‘St Marcellin’ with  salad

Salade Lyonnaise

Bacon, Croutons, Green Salad served with Poached Egg

Assiette de Guignol

Salade de Cervelas et Pommes de terre, Museaux de boeuf et Pieds de veau

Salad of Cervelas (thick sausage) with potatoes, Beef Brawn and Veal Feet

Quenelle d'Escargot et fines Herbes Maison (Une pièce)

Sauce Crème à l'Ail

Homemade Dumping  of Snail with Garlic Cream

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Tablier de Sapeur façon Brunet

Pan fried Thick Slice of Tripe, Shallots, Veal Juice and Lemon

Saucisson Pistaché “Chicago” de chez Colette Sibilia

Pommes vapeur et Lentilles

Steamed Pistachio Sausage, Lentil and Potatoes

Tripes à la Lyonnaise Gratinées

Roasted Tripes Lyonnaise style

Andouillette artisanale de chez “Braillon”

Gratinée au four à la Crème Moutarde

Traditional  artisanal Chitterling Sausage with Mustard Dressing

Tête et langue de Veau, sauce Gribiche

Servi avec ses petits légumes vapeurs

Calf’s Head and tongue

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Fromages de nos régions

Local aged cheese

ou

Desserts Maisons

Homemade Desert

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